- Copilul tău poate să învețe într-un mod captivant și interactiv la Muzeul Simțurilor din București
- Profesorii aleg să își aducă elevii la Muzeul Simțurilor în timpul Școlii Altfel pentru că le stimulează gândirea critică, explorarea și abilitățile de colaborare
- Dacă îți duci copilul la Muzeul Simțurilor, experiența va fi strâns legată de curricula de la materii precum fizica, chimia, biologia sau psihologia
Muzeul Simțurilor este destinația ideală pentru copii ca să învețe într-un mod interactiv, având ocazia de a descoperi noi experiențe educaționale.
Advertisment
Ce văd la Muzeul Simțurilor?
Copilul tău va avea parte de o experiență fascinantă la Muzeul Simțurilor, prin intermediul căreia va descoperi tainele simțurilor prin joc și experimentare. Peste 40 de exponate interactive le permit copiilor să își exploreze simțurile prin joacă. Astfel, elevii vor putea aprofunda mai ușor conceptele de știință, având parte de o lecție cu adevărat valoroasă.
Profesorii optează pentru vizite la acest muzeu datorită impactului pozitiv asupra educației
Profesorii îți duc copilul la acest muzeu pentru a le dovedii că educația poate să fie și distractivă. Aici, simțurile sunt stimulate atât pentru a-ți trezii imaginația, cât și pentru a sfida percepția celui care o experimentează. Fenomenele care se întâmplă în viața de zi cu zi capătă explicații care se imprimă ușor în memoria copilului tău. „Alegem să aducem elevii să exploreze lumea simțurilor de la Muzeul care le poartă numele tocmai pentru că acest spațiu creativ stimulează gândirea critică, explorarea și abilitățile de colaborare”, declară Viorica Croitoru, profesor de matematică.
Recomandări
De ce să vizitez Muzeul Simțurilor?
Dacă îți duci copilul la Muzeul Simțurilor, acesta va avea parte de experiențe care sunt legate de curricula din școli, precum fizica, chimia, biologia sau psihologia. Vizita la muzeu dureză o oră, iar turul este ghidat, cu intrarea gratuită pentru cadrele didactice.
Citește și
- Șeful Pentagonului, Lloyd Austin, și-a făcut prima sa apariție publică de la spitalizarea secretă
- „Oppenheimer” va ajunge pe marile ecrane din Japonia începând cu 29 martie. De ce au avut loc întârzieri
- AI-ul este folosit la portrete robot. Polițiștii din SUA au generat chipul unui suspect prin inteligența artificială