• Anantara Plazzo Naiadi Rome Hotel a devenit parte din colecția de lux a Virtuoso
  • Agenția Virtuoso a generat vânzări cuprinse între 25 și 35 de miliarde de dolari
  • Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel are 232 de camere și numeroase facilități
  • Printre facilitățile hotelului se află centru de fitness, spa de lux și piscină

Unde mergi azi? Hotelul Palazzo Naiadi din Roma face parte oficial din colecția de
lux de hoteluri Virtuoso. Agenția operează doar hoteluri, croaziere, resort-uri și companii aeriene cu servicii de cea mai înaltă calitate.

Care sunt criteriile pentru ca un hotel să devină membru Virtuoso?

Sunt destul de multe criterii pentru ca un hotel să devină membru Virtuoso. Cei de la agenție sunt foarte pretențioși când vine vorba de calitatea partenerilor săi. În primul rând, hotelul trebuie să fie desemnat cu 4 sau 5 stele și să se afle în sectorul hotelurilor de lux. De asemenea, locația este foarte importantă. Nu orice oraș poate ține pasul cu traveling-ul High-end. Excelența trebuie să fie cuvântul care descrie hotelul. Dar nu numai în cum arată sau locație, ci și în calitatea serviciilor. În plus, travel advisorii de la Virtuoso trebuie să beneficieze și ei de tarife preferențiale și facilități speciale. Hotelul astfel poate primi recomandări care îi pot aduce un loc la masa membrilor Virtuoso.

Ce știm despre noul lor partener, Anantara Naiadi?

Hotelul se află în Piața del Republica, la 20 de minute de mers pe jos de Fontana di Trevi din Roma. Hotelul se întinde pe o suprafață de 19.000 de metri pătrați. Este recunoscut pentru arhitectura sa impresionață. Acesta este situat într-o clădire istorică numită Palazzo della Esposizione Nazionale. Arhitectul care s-a ocupat de proiect este Gaetano Koch și a fost finalizată în 1887. Designul său este caracteristic stilului neoclasic, cu elemente de arhitectură monumentală, tipică pentru acea perioadă. dar nu se remarcă doar prin arhitectură ci și prin facilitățile de lux. Hotelul este dotat cu centru fitness, piscină pe acoperișul hotelului și spa de lux. Nici la capitolul experiențe nu stă rău chiar deloc. Poți închiria o Vespa să descoperi orașul, ai acces la museul Vaticanului sau poți șă te înscri la cursuri de gătit cu chefi de top.

Recomandări

NU E PROFI? SCHIMBĂ-ȚI PROFII!
92,5% CONTESTAȚII SCHIMBĂ MEDIA ELEVILOR LA EVALUAREA NAȚIONALĂ
BACADEMIA!

Citește și