• Alexandra Ungurean: „Doamnelor și fetelor le recomand să poarte ținute vaporoase, inspirate din stilul Boho”.
  • George Enache: Madonna, Prince sau David Bowie pot reprezenta o sursă de inspirație în materie de ținute.
  • Neversea se desfășoară între 4-7 iulie la Constanța, iar Saga între 5-7 iulie în București.
  • George Enache: Ugly fashion este un stil. Nu e nimic negativ în acest concept.

Vara se numără festivalurile! Distracția e în toi în acest sfârșit de săptămână! Neversea și Saga sunt două dintre cele mai importante festivaluri din acest weekend. Uneori alegerea unei ținute poate fi un adevărat calvar! Sport, casual sau elegant? Ce alegi pentru a atrage toate privirile?

Ce ținute nu ai vrea să vezi la un festival?

„Scopul la festival este să ne distrăm și să ne simțim confortabil în același timp. De preferat este să purtăm o ținută cât mai comodă. Doamnelor și fetelor le recomand să poarte ținute vaporoase, inspirate din stilul Boho. Sunt potrivite tocurile croșetate, rochiile croșetate, pantalonii scurți din denim, toate completate de accesorii, pentru că accesoriile sunt esențiale. Mă refer aici la pălării, ochelari de soare și coliere.” a declarant Alexandra Ungurean, designer vestimentar, pentru Aleph News.

Festival look este un concept despre care amatorii au foarte multe noțiuni. Majoritatea amatorilor imită look-urile clasice de festival, fără oprire. La un festival nu ar trebui să mai vedem rochiile de tip boho împreună cu bocanci sau ciocate, dar nici fustele cu franjuri sau clasicii jeanși cu bustiere. Aceste look-uri sunt învechite deja.

Recomandări

NU E PROFI? SCHIMBĂ-ȚI PROFII!
92,5% CONTESTAȚII SCHIMBĂ MEDIA ELEVILOR LA EVALUAREA NAȚIONALĂ
BACADEMIA!

Ce putem purta în aceste seri de festival?

Gen Z militează cu un concept destul de interesant, numit ugly fashion. Acesta oferă posibilitatea fiecăruia să fie original și unic. De asemenea, anii 80 reprezintă o sursă de inspirație pentru festivaluri. Madonna, Prince sau David Bowie sunt iconici.

Citește și