• În octombrie vezi pe marile ecrane nume precum Andrew Garfield, Tom Hardy și Lady Gaga
  • Lansarea filmului „We Live In Time” va avea loc în cinematografe pe 11 octombrie
  • Outer Banks revine pe Netflix cu al 4-lea sezon pe 10 octombrie

Pasionații de film au avut ce filme vedea luna trecută. La Festivalul de Film de la Veneția au fost o grămadă de lansări. Ai văzut. Beetle Juice 2, Wolfs și filmul Maria. Dar urmeză o altă serie de lansări.
Ce vezi în luna octombrie?

Ce filme vedem la cinema în luna octombrie?

În luna octombrie nume mari vor apărea pe marile ecrane. Andrew Garfield și Florence Pugh vor fi protagoniștii în filmul „We Live in Time” ce va avea lansarea pe 11 octombrie. Filmul e foarte drăguț și trist în același timp. Este vorba despre o poveste de dragoste. Personajele principale se întâlnesc într-un mod inedit, efectiv ea dă peste el cu mașina. Apoi cei doi ajung să se îndrăgostească, au și copii. Însă filmul urmărește și momentul în care personajul lui Florence este diagnosticată cu cancer. E un film cu adevărat emoționant. Tot luna în luna octombrie, pe 25, se lansează Venom: The Last Dance, cu Tom Hardy și Kelly Marcel. E un film de acțiune, iar producătorii au anunțat că este ultimul din serie. Și în doar câteva zile vine în cinematografe, mai exact pe 4 octombrie, filmul Joker: Folie a Deux, film ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția. Tot un film de dragoste dar se îmbină cu nebunia lui Joker. Joaquin Pheonix și Lady Gaga vor da viață personajelor principale

Ce se lansează luna aceasta?

Sunt 3 seriale pe care trebuie să le urmărești în luna octombrie. Dacă ai urmărit și celelalte sezoane din Outer Banks, luna aceasta pe 10 se lansează sezonul 4. Grupul de prieteni găsește o hartă ce îi va ajuta în găsirea tatălui lui John B. Simone Biles va lansa și ea a doua parte a serialului documentar despre cariera sa. Mai exact, parcursul ei de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acesta vine pe Netflix pe 25 octombrie. Și tot un serial documentar vine și de la Charlie Puth mai devreme puțin, pe 4 octombrie. Vezi cum acesta își folosește urechea muzicală ce distinge perfect notele, să creeze muzică. Mai puțin pe seriale luna aceasta. La capitolul filme cred că stăm mai bine.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Citește și