• EUROPOLISFEST este primul festival social-cultural-artistic-sportiv din România
  • Festivalul se ține la Sulina și scopul lui este de a readuce gloria stațiunii de demult
  • Programul include mai multe activități pentru turiști și public, organizate pe categorii

Tu la ce festival mergi azi? EUROPOLISFEST, desfășurat între 16-19 mai 2024, este primul festival care include activități sociale, culturale, artistice și sportive, și pe care trebuie neapărat să-l vizitezi!

Așadar, în afară de concerte și prestații de DJ, festivalul include mai multe activități pe lângă acestea. Dacă ești jucător de table, vei avea ocazia să câștigi Cupa EUROPOLIFEST la campionatul de table, organizat de Federația Română de Table, la care participă și 5 campioni ai României.

Dacă te simți inspirat și nu știi cum să îți manifești creativitatea, te așteaptă tabăra de pictură cu vernisaj de tablouri, în parteneriat cu galeria de artă Alexandra’s.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Dacă vrei să vizionezi un film bun, te vei mai putea bucura și de un studio de cinema, unde vor avea loc proiecții ale filmului artistic Porto-Franco din 1961. Scenariul este realizat după romanul Europolis al lui Jean Bart.

Dacă ai opinii pe care vrei să le împărtășești, participă la dezbaterea publică intitulată „Mai poate deveni Sulina ce a fost?”, moderată de Mihai Tatulici. Aici vor participa persoane publice, autorități și locuitori din Sulina.

Citește și