• Albumul lui Taylor Swift a strâns peste 1 miliard de stream-uri pe Spotify
  • Platforma a anunțat la finalul săptămânii trecute că albumul a devenit cel mai ascultat
  • Se estimează că albumul a generat peste 230 de milioane de dolari pentru casa de discuri

Platforma a anunțat pe X, înainte de finalul săptămânii, că noul album al lui Swift este „cel mai difuzat album într-o singură săptămână”, și a trecut de un miliard de stream-uri.

Lansat pe 19 aprilie, albumul este format din 31 de piese și a stabilit un nou record pe Spotify, devenind cel mai difuzat într-o singură zi. Este un nou record pentru Swift, care înainte avea recordul cu albumul „Midnights”. Noul album a strâns peste 230 de milioane de dolari pentru casa sa de discuri, Universal, în 2022.

Peste 1,5 milioane de copii ale albumului s-au vândut

Datele complete privind vânzările și streaming-ul noului album vor fi anunțate joi, dar deja s-a spus că au fost vândute 1,5 milioane de copii ale acestuia, inclusiv 700.000 de exemplare pe vinil, s-a înregistrat astfel un nou record.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Taylor Swift va petrece restul anului în turneul „Eras”, care va avea loc în Anglia și Canada. Turneu este primul care a strâs venituri de peste un miliard de dolari. La începutul acestei luni, Forbes a declarat că Swift a devenit miliardară.

Pe lângă succesul din muzică, Taylor Swift va debuta ca regizoare de lungmetraj cu un film alături de Searchlight, pentru care nu este încă cunoscut titlul. Anul trecut, a fost lansat filmul de concert „Taylor Swift: The Eras Tour”, în urma căruia s-au strâns încasări de peste 260 de milioane de dolari la nivel mondial. Acum, este cel mai profitabil film de concert lansat până acum. Adrian Horton, de la The Guardian, l-a numit „stupefiant de grandios”.