• Google anunță lansarea unui nou program Google for Startups, denumit Growth Academy: AI for Education
  • Timp de 3 luni, programul oferă workshop-uri personalizate și mentorate din partea experților
  • Programul este dedicat start-up-urilor care doresc să inoveze educația prin A.I
  • Majoritatea cursurilor din program se vor ține online pentru a permite mai multor start-up-uri să participe
  • Ana Maria Onica: Growth Academy: AI for Education ajută pe antreprenori să inoveze și să scaleze soluții educaționale global. Contribuind astfel la inovarea in domeniul educatiei

Imaginează-ți următoarea oportunitate! Te conectezi cu experți din domeniul AI, primești soluții personalizate pentru nevoile tale și îți dezvolți abilități relevante pentru job-urile viitorului! Cum obții aceasta oportunitate? Ai nevoie de un mentor. Google îți propune să fie el mentorul tău în lumea AI și să schimbe complet felul în care înțelegi și aplici inteligența artificială în educație. Învățarea nu a mai fost niciodată atât de captivantă și accesibilă! Ce câștigi din asta? Ei bine, dacă esti elev în România, sau ai un start-up, poți obține acces la cele mai recente tehnologii și practici educaționale inovatoare.

Programul Google ajută companiile edtech să inoveze


Google lansează un program proaspăt, numit Growth Academy: AI for Education, sub umbrela Google for Startups. Acest program durează și oferă fondatorilor și echipelor lor o serie de workshop-uri personalizate, acces la mentorat din partea specialiștilor, împărtășirea celor mai bune practici și șansa de a se conecta cu alți profesioniști din domeniu. Scopul este să ajute participanții să utilizeze tehnologia AI pentru a dezvolta și a extinde soluțiile lor educaționale pe noi piețe. Mare parte din program va avea loc online, facilitând astfel implicarea unui număr mai mare de startup-uri. Se vor organiza două înlâlniri în persoană între fondatori și mentorii Google.

Criteriile de eligibilitate

  • Companiile trebuie să fie de la nivelul „seed” cu sediul în Europa, Orientul Mijlociu și/sau Africa și care urmăresc să se extindă internațional
  • Startup-uri care folosesc A.I. și care se adresează provocărilor din domeniul educației
  • Trebuie să demonstreze că au oportunități de creștere, utilizatori și venituri
  • Să aibă un produs sau serviciu scalabil, cu o piață semnificativă, dar și un model de creștere sustenabil.

Cei interesați pot aplica aici până la data de 24 mai 2024.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Mihaela Nabăr: „ Recomandarea pe care am avea-o ar fi ca acele companii care optează pentru un astfel de suport, să se uite și la școli dacă vorbim de sustenabilitatea măsurilor educaționale și impactelor care sunt parte la procesul de învățare”

Citește și: