• Selly lansează la BEACH, PLEASE! o campanie antidrog.
  • Selly a lansat campania în colaborare cu Agenția Națională Antidrog.
  • Șelly: „Vor fi mai mulți agenți de pază față de edițiile anterioare.

Tinerii cred că drogurile le dau un boost de energie, dar totul e o iluzie! La festivaluri, pentru unii adolescenți, drogurile par să promită distracție dublă și senzații intense. Pentru a demonta acest mit periculos, festivalul BEACH PLEASE! lansează o campanie antidrog în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog.

Ajuns la a treia ediție, BEACH PLEASE! așteaptă peste 120 de mii de tineri cu vârste între 15 și 30 de ani. Andrei Șelaru, co-fondatorul festivalului și inițiatorul campaniei, subliniază că mesajul este clar și accesibil pentru toată lumea. Hai să ne bucurăm de vară în siguranță, fără riscuri, și să facem din fiecare moment unul memorabil!

Selly: „Am creat o campanie pe limba generației mele”

„Am creat o campanie pe limba generației mele, după ce mult timp informările s-au făcut prin campanii impersonale, rigide, al căror mesaj era ridiculizat și ineficient. Datoria noastră să ne folosim resursele creative și reach-ul imens pentru a lansa prima campanie cool și eficientă antidrog din România”. Selly a anunțat că anul acest vor fi mai mulți agenți de pază și se vor asigura că drogurile nu vor ajunge la festival.

O fată de trei ani a ajuns la spital cu simptomele specifice unei supradoze de droguri. Analizele de sânge au confirmat prezența canabisului. Fata este din Olanda și a fost dusă la Spitalul Județean din Constanța de mama sa, o olandeză căsătorită cu un român. Este posibil ca ea să fi stat în preajma unor persoane care au consumat droguri și, astfel, a devenit fumător pasiv. De asemenea, fata ar fi putut consuma un produs care conține droguri. Ea a primit îngrijiri medicale, iar cadrele medicale au anunțat Poliția.

Recomandări

NU E PROFI? SCHIMBĂ-ȚI PROFII!
92,5% CONTESTAȚII SCHIMBĂ MEDIA ELEVILOR LA EVALUAREA NAȚIONALĂ
BACADEMIA!

„Este vorba despre un pacient minor, în vârstă de trei ani care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgență. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolență fiind internat pentru ingestie de substanțe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieșit pozitiv la substanțe interzise. Prin urmare, a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale. După mai bine de 24 de ore de spitalizare și monitorizare atentă starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ și a fost externat în condiții de siguranță”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța. Mama a fost testată și ea, dar rezultatul a fost negativ, susțin surse apropiate anchetei. Polițiștii au început o anchetă.