- Producătorii locali şi-au dublat profitul în ultimele două luni
- Livrarea la domiciliu a avut întâietate
- Legumele au fost printre cele mai comandate
Corneliu Hoşliag are o grădină în care cultivă spanac, salată verde, roşii, castraveţi, tot felul de legume şi i-a mers bine în ultima perioadă, pentru că oamenii au gătit mai mult acasă.
Advertisment
La fel ca el şi alţi producători locali au profitat de vizitele mai rare la magazin ale românilor, unii dintre ei chiar şi-au dublat profitul şi speră ca oamenii să-şi păstreze obiceiul.
Corneliu Hoșliag, producător local: Bună ziua, bine ne revedem. Asta este una şi mai avem una. Aveţi aici tot ce aţi comandat. Ne bucurăm de susţinere.
Recomandări
Clientă: Bănuții sunt acolo.
Fiecare client comandă legume de aproximativ 50 de lei, iar în pungă au tot ce le trebuie pentru o masă sănătoasă: gulii, salată, spanac sau rucola.
„Este bine şi nu doar pe timp de pandemie. Este comod şi legumele sunt extraordinare, comparativ cu cele din piaţă. Suntem foarte mulţumiţi de produse, livrare şi igienă, produsele vin ambalate corespunzător”, spune o clientă.
„Clienţii au crescut ca număr pentru că majoritatea au stat acasă şi au avut timp să gătească. Noi am fost bucuroşi de lucrul acesta pentru că ne-am făcut clienți noi. Suntem mulţumiţi că am avut parte de clienţi mai mulţi”, afirmă Corneliu Hoșliag.
- Limba română va fi predată la Universitatea Cambridge. Daiana Cuibus: „Ajutăm la promovarea valorilor și culturii românești”
- Părinții cer Program Național de Afterschool în România. Radu Szekely: „Ar fi mai indicat să avem un program de învățare prelungit”
- Tradiția Cangurul continuă cu proba la engleză! Bianca Dobrescu: „Elevii trebuie să înțeleagă raționamentele din spatele acestora”
- Câtă încredere au tinerii în sistemul educațional? 19% se declară nemulțumiți
- Ligia Deca amână din nou planurile-cadru. Radu Szekely: „Cu fiecare an de întârziere, sacrificăm o generație”