SOLO ESTE NOUL „DATE” LA RESTAURANT

În marile orașe din întreaga lume, tot mai mulți oameni aleg să ia masa singuri la restaurant, o tendință care surprinde industria ospitalității. Restaurantele raportează o creștere semnificativă a rezervărilor pentru o singură persoană, reflectând o schimbare profundă în modul în care oamenii aleg să își petreacă timpul liber. Această tendință, cunoscută sub numele de „solo dining,” nu mai este văzută ca un semn de izolare, ci ca o oportunitate pentru auto-reflecție.

De ce au început oamenii să ia masa singuri in oraș?

„De ce nu ? Eu cred că asta e cea mai bună variantă să ieși și să te gândești la tot ce te apasă. Mie toată viața mi-a placut, de exemplu, să stau cu familia sau cu prietenii la masă. De asemenea am și multe momente când mai ies singur să mănânc, din cauza programelor diferite, poate a lejeritătății. Dar cred 100% că e o normalitate. Dacă ție frică de sentimentul că nu o să ai ce să faci, cred că te înșeli. Dar dacă nu ești fan să ieși la restaurant singur, poți să ieși la mall sau în orice alt loc care te linistește. Eu sunt pasionat de parfumuri, imi place să merg intr-o parfumerie să miros ceva nou și să vorbesc cu oamenii care lucrează acolo. E un lucru foarte relaxant pentru mine. Sau să mă plimb prin mall după haine. Paradoxal agitația oamenilor pe mine mă liniștește. Cred că toate lucrurile astea reprezintă munca ta cu tine însuți”.

Care ar fi preparatul ideal pentru o cină solo?

„Clar mancarea ta preferată. În cazul meu dacă am cartofi prajiți și hummus pot să stau toată seara în oraș. Nu prea mănânc desert afară dar sunt câteva locuri în care nu ai cum să te oprești doar la felul principal”.

Exit mobile version