- Doritorii care sunt în căutarea unui loc de muncă au acum șansa să aplice la NASA
- Compania așteaptă ca peste 12.000 de persoane să aplice la posturile scoase la concurs
- Salariul pornește de la 152.000 $. Cei interesați pot depune actele până pe 2 aprilie
NASA face angajări. Ca de fiecare dată, concurența este una mare. În anul 2020, NASA spune că au fost peste 12.000 de candidați pentru 10 posturi disponibile. Acesta este motivul pentru care în acest an compania se așteaptă la mai mult de 12 mii de persoane.
Advertisment
Revenirea Statelor Unite pe Lună dă șansa unor oportunități și a unor misiuni interesante pentru astronauți.
Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care solicită să se angajeze la NASA?
O postare de marți care anunță locurile de muncă disponibile arată care trebuie să fie cerințele pe care doritorii trebuie să le îndeplinească.
Recomandări
Aceștia trebuie să aibă o educație de bază și experiență specializată precum: munca de pilot, medic sau inginer.
Cei care cincurează pentru posturile de astronauți vor trebui să petreacă aproximativ 2 ani pentru a se pregăti pe abilitățile de bază, printre care se numără și munca în spațiu, robotica și munca în echipă.
Locul de muncă are sediul în Huston, plătește cu aproximativ 152.000 $ pe an și presupune „călătorii extinse”.
Salariul de pornire pentru un candidat astronaut este încadrat între cele mai mari două niveluri de salariu pentru locurile de muncă federale situate din zona Huston, aratp FederalPay.org, site folosit de angajații civili.
În 2020, NASA a publicat o serie de salarii de aproximativ 105.000 USD care ajunge până la 161.000 USD pentru candidații astronauți.
Citește și
- Adrian Sârbu: România trebuie să aloce 8000 de euro pentru fiecare elev. O țară fără centre de knowledge e o țară care nu va mai exista
- Adrian Sârbu: Europa și NATO vor fi atrase în războiul din Ucraina și vom intra nepregătiți. România are nevoie de 20% din PIB pentru Apărare
- Adrian Sârbu: România are două priorități, apărarea și învățarea. 10% din PIB pentru Educație e puțin. Suntem în urmă. Grav.