Nu se-nvârt în cerc

În timpul liber, acrobații din trupa Hoops Désolé pun în practică tot felul de jonglerii cu cercul hula hoop! Francezii nu rotesc obiectul de plastic în jurul taliei, asa cum te-ai aștepta! Îl folosesc pentru backflip-uri și sărituri înalte! Exercițiile pe care le execută, le tonifiază masa musculară atât de bine, încât zici că-s trași prin inel!

Cel mai tare de pe pârtie

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Andri Ragettli, deținător a șapte cupe mondiale la ski freestyle, este cel mai tare de pe pârtie! Când se desprinde de pe rampele abrupte, Andri pare că-și ia zborul! Elvețianul de 22 de ani e mai ceva ca o tornadă: sus, în aer, poate să facă rotații de 1440 de grade, adică patru piruete dintr-o singură încercare!

Jump Street London

Practicanții de parkour din grupul Storror nu trec împreună doar peste obstacolele vieții! Băieții din Londra sar, fără probleme, peste zidurile și clădirile din orașul Horsham. Cei șapte duc la capăt fiecare traseu pe care-l parcurg, fiindcă se antrenează în această formulă de 10 ani de zile! Schemele lor l-au lăsat mască și pe regizorul Michael Bay, care le-a oferit rolul de cascadori în filmul 6 Underground.

Trupa de șoc!

Motocicliștii din grupul „StuntFreaksTeam” nu lucrează niciodată în echipă! Băieții se întrec zilnic în trucurile cu motorul! Unii prind viteză pe roata din spate, alții fac sărituri, vals în aer si trick-uri periculoase, după ce se desprind de pe rampele foarte înalte! E ciudat cum se antrenează separat, iar când sunt împreună se coordonează atât de bine, încât își șochează toți fanii din online!

Surf pe biciletă

Ai auzit vreodată de surf pe bicicletă? Dacă nu, privește-o pe gimnasta Cléopâtre! Franțuzoaica poate să controleze o bicicletă în mișcare, în timp ce stă în picioare pe cadranul ei! Norocoasa de fel, ea spune că nu a luat prea multe trânte! Dar și când a pățit-o, un lucru a fost sigur: căzătura de pe val e pistol cu apă față de cea de pe asfalt!

Polo pe elefanți

Știi ce face un elefant când nu se leagănă pe o pânză de păianjen? Se joacă polo! Bine, nu singur: în echipă, ghidat de oameni! Da, polo-ul pe elefanți este unul dintre sporturile preferate ale thailandezilor! Varianta asiaticilor nu se compară cu cea a englezilor, care practică acest sport pe cai! Aici, un meci se joacă în două reprize, durează 15 minute fiindcă elefanții obosesc imediat, mai ales când merg în pas alert!