Last dance

Au dansat perfect, dar știau că e ultimul dans. Patinatoarele canadiene de la „Les Supremes” au filmat ultimul show până la revenirea din izolare. Dansatoarele au încins gheața pe ritmuri de hip-hop și le-au promis fanilor că vor reveni și după carantina care pune stăpânire pe Montreal. Coregrafia fetelor a fost pe placul medicilor – distanțarea a fost regula numărul 1.

Campion la apă

Vrei să te faci remarcat, din prima, la orele de înot ? Urmărește mișcările lui Jeremy Premand! Fost campion la sărituri în apă, elvețianul te învață cum să te desprinzi de pe trambulină cu tact: tragi aer în piept și-ți vizualizezi zborul! Plonjarea este unică dacă reușești să combini elementele de gimnastică cu mișcările de breakdance !

Simte-ți adversarul!

Cauți un sport care să-ți aducă disciplina în viața personală? Încearcă Jiu Jitsu Brazilian! Este specialitatea din artele marțiale care te învață cum să imobilizezi adversarul, fără să-l rănești. Tehnica de luptă combinată cu forța fizică și viteza, te ajută să-ți coordonezi gândurile și emoțiile! Aici nu lovești cu pumnul și piciorul, ci te concentrezi pe blocarea acestor lovituri!

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Hai la munte la zăpadă!

Snowboarder-ul Travis Rice nu se dă niciodată cu placa pe drumuri marcate. Americanul preferă aventurile în vârfuri abrupte de munte, fiindcă doar acolo găsește zăpadă pe care nu a călcat picior de om! El postează în online imagini cu fiecare traseu pe care-l parcurge.

Merge treaba ca pe roate

Are 21 de ani și cucerește munții cu motocicleta sa. Daniel Valperta, practicant profesionist de enduro, își arată abilitățile de pilot pe pantele abrupte din munții Baldo, Italia. Nu o face singur! Alături de gașca sa de prieteni, Daniel turează motorul fără probleme prin labirintul din pădure. Se concentrează atât de bine că prăpăstiile și copacii par că nu există.

Magie cu mingea

Îți plac trucurile cu mingea? Atunci, inspiră-te de la grupul „I am a freestyler” din Japonia. Puștii îți arată jonglerii pe care probabil nici nu le-ai mai văzut! Și tu poți fi ca ei. Doar că o să te impiedici mult până ajungi să stăpânești mișcarea.