• Opt companii din România au fost incluse în topul Deloitte EMEA Technology Fast 500
  • Câștigătorii sunt selectați în baza creșterii de procent din anii financiari 2019-2022
  • Pentru noi e o validare a eforturilor de a ne dezvolta internațional din ultimii 3 ani
  • Este vorba de clasamentul companiilor care au cea mai rapidă creștere a veniturilor
  • Pe listă se află și Kinderpedia, o companie care ajută la dezvoltarea învățământului

Opt companii românești sunt în clasamentul elitelor în materie de tehnologie! Recunoașterea prestigioasă este acordată companiilor care au demonstrat o creștere remarcabilă și inovație în domeniul tehnologiei. Ce înseamnă pentru România? E un punct important pentru tehnologie și inovație în regiune. Una dintre companiile românești din clasament este Kinderpedia. Cu ce se ocupă? Cu soluții de management școlar cu ajutorul tehnologiei. Sună interesant!

„Este pentru a doua oară când suntem într-un clasament Deloitte, după ce în urmă cu doi ani am fost recunoscuți drept Impact Star. Cel mai important a fost că am avut de la început o viziune globală.” a declarat Evelina Necula, co-fondator Kinderpedia, pentru Aleph News.

„Am construit Kinderpedia multi-language, ceea ce ne-a ajutat să răspundem nevoilor din mai multe geografii în același timp. Am avut o viziune îndreptată către accesibilitate, pentru că știam că profesorii și elevii nu se pot loga tot timpul după laptop; am pus accent pe dezvoltarea aplicațiilor mobile.” a mai adăugat Evelina Necula.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Citește și