• Chez L’Ami Louis, fondat în 1929, păstrează atmosfera autentică cu panouri din lemn și chelneri eleganți
  • Yam’Tcha este un loc intim cu o stea Michelin, perfect pentru iubitorii de fructe de mare
  • Père & Fils par Alléno este un local de burgeri, care combină influențele americane și pariziene

Tot mai mulți turiști aleg Parisul datorită Jocurilor Olimpice. Orașul Luminilor este o destinație de vis, captivând prin frumusețea sa. Dar ce-ar fi Parisul fără experiențele culinare desăvârșite? De aceea, noi am pregătit pentru tine top 5 celor mai bune restaurante din Paris.

Chez L’Ami Louis

Fondat în 1929, acest restaurant franțuzesc clasic păstrează atmosfera autentică cu panouri din lemn și chelneri eleganți. Cuptorul cu lemne folosit încă din vremurile de început adaugă o notă specială fiecărui preparat.

Espadon – Ritz Paris

Ideal pentru romantici, Espadon te poartă într-o călătorie culinară influențată de Gabon, grație bucătarului-șef Eugénie Béziat. Meniul de degustare plin de arome africane face din acest restaurant o experiență unică.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Yam’Tcha

Un loc intim cu o stea Michelin, perfect pentru iubitorii de fructe de mare. Chef Adeline Grattard combină influențele franțuzești și chinezești, creând preparate inovatoare care încântă papilele gustative.

Masa – Bruno Verjus

Cu ingrediente sustenabile și un meniu ce se schimbă zilnic, acest restaurant de la fermă la masă pune accent pe produse locale de calitate. Deține două stele Michelin și o stea verde pentru practici durabile.

Père & Fils par Alléno

Perfect pentru un buget redus, acest restaurant de burgeri combină influențele americane și pariziene. Chef Yannick Alléno și fiul său servesc burgeri delicioși, asortați cu salate de sezon și vinuri fine.

Citește și