• De ce să te antrenezi cu prietenii? Exercițiile cu un prieten sunt mai mult decât o rutină – sunt o aventură
  • Dacă vrei să creezi o conexiune mai profundă cu tine însuți, optează pentru un antrenament individual
  • Când te antrenezi, important este să alegi o metoda care să te motiveze și te ajute să-ți atingi obiectivele

Tu cum te antrenezi: singur sau cu prietenii? Când vine vorba despre acest subiect, unii cred cu tărie că antrenamentul este mai bun în compania unui prieten, în timp ce alții preferă să fie singuri. Este o dezbatere care continuă să fascineze. Scriitoarele Lauren Mechling și Madeleine Aggeler dezbat această dilemă pentru The Guardian.

Lauren Mechling: antrenamentul în echipă este grozav

Pentru unii, exercițiile cu un prieten sunt mai mult decât o rutină – sunt o aventură. Lauren Mechling susține că o simplă plimbare cu prietena poate deveni o sursă de energie și motivare.

„Dacă vrei să dansezi ca și cum nimeni nu te vede, cine sunt eu să te opresc? Dacă vrei să te ghemuiești pe canapea ca să nu te vadă nimeni, află că asta este mai rău decât o ieșire la alergat cu prietenii” spune Lauren Mechling.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Madeleine Aggeler: este mai benefic antrenamentul individual

Pe de altă parte, Madeleine Aggeler preferă să-și facă exercițiile singură. Ideea de a fi criticat nu este tocmai îmbucurătoare. Pentru aceasta, antrenamentul este o oportunitate de a te concentra asupra sinelui.

„Când fac sport vreau să creez o conexiune mai profundă cu mine. Pentru a face asta, trebuie să fiu singură” susține Madeleine Aggeler

În cele din urmă, fiecare are propriile preferințe când vine vorba de antrenament. Indiferent dacă alegi să te antrenezi cu prietenii sau să-ți urmezi propria cale, important este să alegi o metoda care să te motiveze și te ajute să-ți atingi obiectivele sportive.

Citește și: