• În luna iunie apare Bad Boys: Ride or Die ce îl are în rol principal pe Will Smith
  • Filmul Inside Out scoate a doua parte pe 7 iunie în toate cinematografele
  • Pe Netflix vezi Hit Man cu Glen Powell și Adria Arjona

Luna iunie aduce o grămadă de filme și în cinema dar și pe rețelele de streaming. În primul rând, dacă Will Smith este unul dintre actorii tăi preferați, trebuie să știi că revine în cinematografe pe 7 iunie. Cu ce film? Bad Boy: Ride or Die. Și nu este singur, este Martin Lawrence, unul dintre cei mai buni actori de comedie din America. Filmul este în regia lui Adil El Arbi și Billal Farah. Dacă îți dorești ceva mai horror, The Watcher va apărea tot pe 7 iunie.

Inside Out 2

Pe 14 iunie te poți duce chiar cu copilul tău la cinema. Inside Out 2 va fi lansat în toate cinematografele din lume. Filmul revie cu emoțiile cu care erai obișnuit: fericire, furie, dezgust, teamă și tristețe dar cu un twist. Riley, personajul principal, devine adolescentă. Acest lucru înseamnă noi emoții precum invidie, anxietate, dezinteres și rușine.

Kinds of Kindness

Emma Stone și Willem Dafoe revin pe marile ecrane cu un alt film extrem de inedit în regia lui Yorgos Lanthinos. După succesul de la Oscaruri cu filmul creat în aceiași formulă, ”Poor Things”, echipa de ”vis” revine cu un film la fel de ieșit din comun. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes. Pelicula urmărește 3 povești diferite sub forma unei comedii cu umor negru.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Citește și