• OpenAI a dezvăluit GPT-4o, un nou model de inteligență artificială
  • Poate interacționa cu oamenii în timp real, și poți să-l întrerupi din vorbire
  • Modelul GPT-4o poate analiza coduri, traduce limbi străine, sau să rezolve probleme de matematică

OpenAI a dezvăluit o versiune mai ieftină a sistemului său emblematic de inteligență artificială. Include un nou asistent vocal pentru a facilita utilizarea acestuia. Toate astea, în timp ce se întrece cu alte companii de tehnologie pentru a lansa produse care să atragă utilizatorii.

Noul model de inteligență artificială, denumit GPT-4o, poate asimila mai bine imaginile și videoclipurile, pe lângă text. Poate interacționa cu oamenii prin voce în timp real, a declarat Mira Murati, directorul de tehnologie al OpenAI. Oamenii pot întrerupe noua funcție vocală în timp ce vorbesc cu ea, spre deosebire de asistenții vocali actuali. Modelul este capabil să răspundă aproape instantaneu, a precizat compania.

Directorii OpenAI au arătat într-o demonstrație transmisă în direct cum modelul poate analiza coduri, traduce limbi străine între doi vorbitori sau ghida utilizatorii într-o problemă de algebră de bază scrisă pe o bucată de hârtie, totul aparent în timp real.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Lansarea GPT-4o reflectă modul în care OpenAI caută din ce în ce mai mult să își extindă utilizatorii. De asemenea, vor să aducă bani pentru tehnologia lor A.I., după ce au investit sume enorme de bani pentru a-și dezvolta sistemele.

Citește și: