• Beyoncé ajunge în paginile dicționarului alături de alte personalități de marcă, precum Cate Blanchett, Christopher Nolan și Antoine Dupont
  • Cu single-ul „Texas Hold ‘Em” și albumul „Cowboy Carter”, artista a dovedit încă o dată că este un titan al industriei muzicale
  • Câte cuvonte noi apar în următoarea ediție? Ediția a 120-a a dicționarului adaugă peste 150 de cuvinte noi

Cu siguranță ai crescut cu piesele lui Beyoncé. Ei bine, află că artista ajunge cuvânt în noua ediție a dicționarului enciclopedic francez Le Petit Larousse. Or, acest eveniment marchează un alt an record pentru aceasta, consolidându-și în acest fel statutul de icon al culturii pop.

Beyoncé ajunge în paginile dicționarului alături de alte personalități de marcă, precum Cate Blanchett, Christopher Nolan și Antoine Dupont. În plus, dicționarul va include termeni care reflectă diversitatea culturii contemporane. Astfel, vei putea citi despre teoria Pământului plat și motocicliștii de scuter. Ediția a 120-a a dicționarului adaugă peste 150 de cuvinte noi, relevante pentru preocupările și evoluțiile anului în curs.

Beyoncé relevantă cultural

Carine Girac-Marinier, directorul departamentului de dicționare și enciclopedii, a subliniat importanța adăugării lui Beyoncé și a altor termeni relevanți în dicționar, evidențiind conexiunea acestora cu mișcările culturale actuale. Această decizie subliniază rolul influent pe care artiștii și fenomenele culturale îl joacă în definirea și evoluția limbajului.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Pentru Beyoncé, acest moment reprezintă un alt punct culminant într-un an deja plin de realizări remarcabile. Cu single-ul său „Texas Hold ‘Em” și albumul „Cowboy Carter”, artista a dovedit încă o dată că este un titan al industriei muzicale, stabilind recorduri și influențând nu numai pe cei din domeniul muzical, ci și din sfera culturii populare în general.

Citește și