Copilul tău e curios, vrea să știe tot și în zilele noastre are la îndemână cea mai bună sursă de informare – internetul.

Dar internetul nu e făcut doar pentru copii și s-ar putea să te trezești că cel mic ajunge cu ușurință la lucruri pe care nu ar trebui încă să le știe.

E timpul să faci un pas în plus pentru siguranța lui și să folosești o aplicație de control parental.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Cu ce te ajută?

  1. Știi tot ce face copilul tău pe telefon și îi poți restricționa accesul la site-urile și aplicațiile care nu sunt gândite pentru el.
  2. Controlul parental te lasă să vezi de pe telefonul tău la ce site-uri, aplicații, clipuri video sau jocuri a ajuns copilul cu telefonul lui.
  3. Poți chiar să vezi cu cine și ce vorbește pe aplicațiile de mesagerie.

A venit momentul să intervii?

  1. Poți să alegi care sunt aplicațiile din telefon pe care poate să intre, ce poate descărca de pe internet și care e tipul de conținut pe care îl poate accesa.
  2. Dacă stă prea mult în fața ecranului îi poți face un program digital – ecranul telefonul se stinge după ce copilul tău a navigat pentru o anumită perioadă de timp.
  3. E alegerea ta cât poate folosi copilul tău dispozitivul.

Îți e teamă că cel mic poate păți ceva când e afară la joacă?

  1. Controlul parental iți arată în timp real locul în care se află.
  2. Unele aplicații au chiar o funcție de urgență – un buton pe care copilul îl apasă când se simte în pericol ca să te cheme să îl salvezi.

O funcție care te liniștește și pe tine, dar și pe el pentru că știe că părinții sunt la un click distanță.

Ca să folosești controlul parental poți descărca aplicații dedicate pentru asta sau poți folosi funcția cu care vine telefonul tău – indiferent dacă are Android sau iOS.