Ciubuc e deputatul AUR care declarase că singurele lui venituri din 2021 au fost alocația copiilor și un un câștig la loto.
Ha, ha, Ha! Cât de zgârcit să fii să câștigi la loto și să le mai iei și copiilor alocația?!
Care-i faza? Cipi Ciubuc vine acum cu un plan strategic, militar, menit să ne apere de ruși. Ruși care invadează altă țară, nu România, dar astea sunt detalii…
El începe prin a ne trage pe toți de urechi. “România n-are bărbați pregătiți să-și apere țara, casa și familia!”, spune el.
Aici, are dreptate. Trebuie să fii destul de dur să supraviețuiești din alocația copiilor atunci când nu câștigi la loto.
Apoi, Ciubuc detaliază planul lui de război: Armata obligatorie pentru toți bărbații care au între 18 și 40 de ani!
Deci, dacă ai 39 de ani, iar singura ta teamă este examenul de prostată, ia, te rog, și un morcov acolo unde îl așteptai pe doctor…
Ce ne mai zice Cipi, administrator de alocații, câștigător la loto, deputat și strateg militar? Să săpăm și șanțuri de-a lungul frontierei. Cine? Noi???
Alo!!! Domnu’! Să facă și simpatizații AUR măcar atâta pentru țară! Până la urma, sa fim serioși… Cine să se priceapă la șanțuri, dacă nu chiar cei care cad în ele după ce le intră ajutorul social?
Însă, ce apreciez la ei este faptul că îi respectă pe cei cu școală, chiar dacă ei nu au. Că, uite! Cipi propune un stagiu militar de doar 3 luni pentru cei cu studii superioare. Mulțumesc, Cipi!
Și, la final, să discutăm despre cea mai șocantă dintre propunerile lui: “Să dotăm podurile de intrare în țară cu explozibil de distrugere!”
Dincolo de faptul că nu știam că există și explozibil care nu-i de distrugere, omul ăsta vrea să punem tone de dinamită sub poduri, doar așa, în caz că vine rusul.
A văzut el în documentarele alea cu cel de-Al Doilea Război Mondial că se detonau poduri și asta a înțeles. Că explozibilul era mereu acolo, chiar și pe timp de pace.
Ca și prostia, oricând gata să explodeze.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ