Nadal câștigă la Foro Italico

  • Nadal a câștigat pentru a 10-a oară Masters-ul din Roma, după ce l-a învins în finală pe Djokovic cu 7-5, 1-6, 6-3

Rafael Nadal l-a învins duminică pe marele rival Novak Djokovic în finala turneului de Masters de la Roma. Spaniolul a trecut cu 7-5, 1-6, 6-3 de liderul mondial și a cucerit titlul cu numărul 10 la Foro Italico. Nadal a ajuns la 28 de victorii în fața lui Djokovici, dar sârbul conduce la general cu 29 de succese. Nadal a câștigat în Capitala Italiei titlul cu numărul 88 în carieră și arată o formă excelentă înainte de Roland Garros.

Joacă pentru bling-bling

  • Joel Embiid a privit de pe margine victoria lui Philadelphia 76ers (128-117) împotriva lui Orlando Magic
  • J. Cole a debutat în baschetul profesionist pentru Rwanda Patriots, în victoria 83-60 cu Rivers Hoopers

Joel Embiid a privit din tribune cu un lanț uriaș de aur la gât ultimul meci al celor de la Philadelphia 76ers. Vedeta lui Philly nu a evoluat în jocul cu Orlando Magic, echipa fiind deja matematic câștigătoare a conferinței de Est. Chiar și așxa, Philadelphia a arătat ca o campionă adevărată! A defilat cu Orlando. S-a terminat 128 la 117. Ultima oară când 76ers ajungeau în playoff-uri de pe primul loc, legendarul Allen Iverson a dus echipa până în finala NBA. Mini turneul elitelor din baschetul american începe la finalul acestei săptămâni.
Că tot vorbeam despre bling-bling, cine se poate lăuda mai tare cu lanțurile de la gât decât un rapper? J. Cole vrea să ajungă mare și în baschet! Nu s-a descurcat rău la debutul din Liga Africană, cred că și-a adus aminte de schemele din liceu. A reușit 3 puncte, 3 recuperări și două pase decisive în victoria celor de la Rwanda Patriots cu Rivers Hoopers.

Caută scena în inima deșertului

  • Chelsea Kauai a dansat în Deșertul Namib în miezul zilei, când temperaturile sunt cele mai ridicate

E la modă vacanța în Egipt pentru turiștii români, așa că următorul clip se potrivește perfect cu acest sezon! Chelsea Kauai a mers pe partea cealaltă a continentului african și a filmat în deșertul Namib. Dansul dintre dunele de nisip la miezul zilei, când Soarele arde cel mai tare, sigur nu e pentru toată lumea, dar Chelsea l-a executat cu grație! Partea bună este că a avut scena doar pentru ea! Sigur nu-ți mai strică nimeni Insta story-urile dacă ești suficient de nebun să mergi pentru momentul perfect până în inima deșertului.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Fac un meci între intervenții

  • Pompierii unui oraș din New Mexico au descoperit spikeball-ul în pauzele dintre intervenții
  • Spikeball este un sport similar cu voleiul; ai nevoie doar de o mini-trambulină și o minge de tenis

Pompierii dintr-un oraș din New Mexico au descoperit un joc perfect pentru pauzele scurte dintre intervenții: spikeball. Eroii s-au gândit să se detensioneze puțin și au încins un meci.
Daca nu ai auzit de spikeball până acum, nu-i problemă! Îți explic eu ce este și cum poți să te distrezi vara asta la mare cu prietenii. Spikeball este un sport din ce în ce mai cunoscut în toată lumea. Partea interesantă este că se poate juca oriunde, indiferent că ești în curte cu familia sau la plajă cu prietenii. Spikeball este practic fratele mai mic al voleiului.