Ia fileul și în Maldive

Mohamed Naushad este mare amator de volei cu piciorul și a luat mingea și fileul cu el în vacanța din Maldive.

Mohamed Naushad nu pleacă niciodată în vacanță fără mingea de fotbal! De ce? Păi omul este mare amator de volei cu piciorul de câțiva ani încoace! Cu greu ai putea găsi un loc mai potrivit pentru un meci decât Maldive! Așa și-a zis și Mohamed! Nici bine n-a lăsat bagajele, că a fugit pe plajă cu prietenul său bun, au instalat fileul pe nisip și-au început să dea câteva schimburi! Ce vreau eu să știu este dacă iau cu ei doar o minge. Dacă degajează cineva mingea de oftică, trebuie să înoate după ea și nu știu cât chef și gaz va mai avea pentru următoarea rundă!

Georgina vrea să strălucească

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a pozat cu bijuteriile casei elvețiene Chopard. Georgina nu sare niciodată peste antrenamentele cu greutăți, ca să arate cât mai bine la ședintele foto.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Băieți, nu vă mai bateți capul să aflați ce le face pe iubitele vostre fericite! Răspunsul e simplu: femeile vor să mănânce fără să se îngrașe și să aibă o colecție plină cu bijuterii! Nu mă credeți? Uitați-vă la Georgina Rodriguez! Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a echipat cu accesoriile de lux ale celor de la Chopard și a făcut o super ședință foto! Cum să nu se simtă în al nouălea cer când Cristiano ar face orice pentru ea? Starul lui Juve n-ar putea să-i zică niciodată „Nu!” Georginei, numai să o vadă fericită! Chiar și așa, rămâne realistă. Știe că diamantele se pot cumpăra, dar un corp bine definit se obține doar prin antrenament! În fiecare zi, după ora de joacă cu grădinița Ronaldo, Giorgina trece la antrenamentele cu greutăți!

Copiii sunt designerii lui Rafa

Nadal s-a lăudat cu noul design pentru colecția sa de genți Babolat, făcut de copiii de la Fundația Rafa Nadal.

Rafael Nadal este regele zgurii și, ca orice rege care se respectă, trebuie să fie și fashion! Numărul doi ATP a ieșit la interval pe Instagrama cu o super geantă de tenis, cu design marca Rafa Nadal Foundation! Mai exact, copiii pe care îi susține fundația i-au făcut un cadou special tenismanului spaniol. Au desenat pe foaie tot ce le-a trecut prin minte: trofee, rachete, mingi. Rafa a luat ideile și le-a imprimat direct pe noua geantă! Umblă vorba că Rafa pregătește și o colecție, în ediție limitată, cu noul design și vrea să le trimită și apropiaților câteva modele! Bine, sunt sigur că a rezervat prima geantă doar pentru el, ca să intre cu ea pe teren la Roland Garros!

Shaq e masiv, Sinner uscățiv

Deși s-a retras de aproape 10 ani din baschet, Shaquille O’Neal se menține în cu antrenamente în sală. Jannik Sinner vrea să fie mai zvelt, așa că preferă cardio și exercițiile de echilibru.

Ce genă bună poate să aibă Shaquille O’Neal! Fostul star de la Lakers și Miami Heat n-a mai călcat pe terenul de baschet de aproape 10 ani, dar este la fel de masiv! Se vede că s-a trecut pe prezență zilnic la sala de forță! Omul este un pachet de mușchi! Și muncește din greu ca să nu piardă niciun gram din ce i-a dat Mama Natură!

La polul opus sunt băieții ca Jannik Sinner! Italianul vrea să fie cât mai sprinten la fileu, așa că preferă orele de cardio și exercițiile pentru echilibru! La cel mai recent antrenament, Sinner ne-a arătat cum jonglează cu mingile de tenis în timp ce se balansează pe o placă de skateboard!