Titi „Prosop”? Nole „Cearșaf”!

  • Novak Djokovic le-a arătat fanilor cum se recuperează între meciuri cu ajutorul sesiunilor de aerial yoga

Uite de ce îi merge atât de bine lui Novak Djokovic la Australian Open! Nole a găsit metoda ideală prin care să se recupereze între meciuri! A postat pe Instagram cum face stretching la orele de aerial yoga! Simt că fac întindere doar când mă uit la el! Nu degeaba i se spune omul elastic! Îmi aduce aminte de fetele care fac acrobații în aer cu cearșafuri! Hai să vedem dacă flexibilitatea extra îi va aduce lui Nole un nou trofeu la Melbourne!

Pogba, master chef

  • Paul Pogba i-a pregătit o cină romantică iubitei Maria și a gătit singur cartofi franțuzești la cuptor

De acum putem să-i spunem Chef Pogba! Mijlocașul francez al lui Manchester United nu știe doar să bage mingea în poartă, ci și tava în cuptor! Și-a pus șorțul de bucătărie și i-a gătit Mariei cartofi franțuzești! O farfurie normală, cu un plating simplu, dar care a impresionat-o la maximum pe fată! Ea a postat pe Instagram preparatul lui Pogba, să vadă și fanii că fotbalistul se descurcă și în bucătărie!

La trap pe Bernabéu

  • Sergio Ramos se mândrește cu noul său cal, Álamo, medaliat cu aur la Mondialul de Hipism din 2019

Ramos vrea să iasă la plimbare cu stil! Căpitanul lui Real Madrid și-a cumpărat un cal medaliat cu aur la Mondialele de Hipism din 2019! Cu un asemenea exemplar în echipă, lui Ramos o să-i fie mult mai ușor să treacă peste obstacole! Dacă îl învață pe Álamo să dea și pase, e clar că o să intre călare pe Bernabéu.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Te bate stâlpul? Scoate trunchiul!

  • Conor McGregor s-a luptat cu stâlpii stradali în excursia cu familia în Dubai
  • Armz Korleone demonstrează că e mai simplu să te antrenezi cu trunchiuri de copac

Dacă Miguel de Cervantes ar fi trait acum și s-ar fi uitat la UFC, ar fi fost fanul numărul 1 al lui Conor McGregor! Irlandezul nu se mai antrenează doar la sac, ci se răzbună pe stâlpii de pe străzile din Dubai! Cam cum făcea și Don Quixote cu morile de vânt. Sau poate face ca „Nașul Brațelor Mari”, Armz Korleone, și se luptă cu copacii! Bodybuilder, se laudă că e un mare fan al orezului basmati și are atât de multă forță că face presă pentru umeri cu trunchiuri de copac! L-ar putea învăța și pe „The Notorious” cum să scoată stâlpii din beton și să-i ridice în spate!

From Joshua with love!

  • Anthony Joshua a scos de la „naftalină” un clip, în care cântă pentru invitați înainte de pandemie

Ai avut și tu momente când ai vrut să le faci o urare frumoasă apropiaților, dar nu aveai cuvintele la tine! A pățit-o și Anthony Joshua! Rămas fără inspirație de Valentine’s Day, campionul la supergrea le-a arătat fanelor de pe Instagram că știe sa cânte! Șmecheria este că Joshua a scos clipul de la „naftalină”, din vremurile în care nu erau restricții, și l-a dat ca dedicație de Valentine’s!

Te invit la HIIT!

  • Warren James, mare pasionat de calisthenics, a invitat o prietenă la un antrenament HIIT
  • HIIT (antrenament pe intervale de intensitate ridicată) este un stil eficient, foarte util pentru circuite

Cum îți convingi prietena să facă antrenamente cu propria greutate? Faci un circuit mic, simpatic, să treacă timpul mai ușor! Warren James a dat ca lumea din coate ca să țină pasul cu Carmel Rodriguez! Bine…acum, fie vorba între noi, fetele fac oricum multe exerciții cardio, așa că antrenamentul HIIT a fost floare la ureche!