Fury și grătarul motivațional

  • Tyson Fury le-a povestit fanilor de pe Instagram cât de greu a fost drumul către success
  • Pentru că un guru adevărat trebuie să mănânce bine, Fury a făcut și un grătar cu friptură T-Bone

Tyson Fury a dat-o din nou pe discursuri motivaționale! Campionul la supergrea le-a povestit fanilor de pe Instagram cât de mult a trebuit să lupte în ringul de box, dar și cu el însuși, ca să ajungă în vârf! Da, Tyson Fury știe cu ce se mănâncă Instagramul…cu o friptură T-Bone, mai exact! Un guru trebuie să mănânce ca să aibă inspirație!

Dă-i cu șprițu’ pân’ la ziuă!

  • Brooklyn îi face concurență tatălui său, David Beckham, când vine vorba de petreceri

Brooklyn Beckham pare a fi mare amator de petreceri, la fel ca tatăl lui! Ba chiar aș spune că are coordonare mai bună cu paharul în mână decât avea David Beckham cu mingea când juca pentru naționala Angliei! E clar, potențialul este acolo! Toată schema este să știi ce să guști: cel mai bun vin nu e cel care te amețește, ci cel care te ajută să ții ritmul!

Mi se spune Dustin „Profi”-er!

  • Dustin Poirier se antrenează intens după victoria cu McGregor și nu pierde nopțile, ca să rămână în formă

Oare ce mai face Dustin Poirier după meciul cu McGregor? A plecat și el în vacanță, să se relaxeze, cum a făcut starul irlandez? Nici vorbă! Tot în sală îl găsești! Își perfecționează mișcările care l-au ajutat să-l pună la podea pe „The Notorious”. Și ca orice sportiv serios, nu pierde nopțile aiurea! „The Diamond” preferă să mânânce popcorn și să se uite la desene animate cu fetița lui!

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Ce mă recomandă? Vocea și talentul!

  • Michael B. Jordan i-a luat fața lui Kevin Hart la casting-ul pentru reclama Amazon Alexa de la Super Bowl
  • Foarte frustrat, Hart i-a invitat pe fanii de pe Instagram să-l voteze pe cel care arată mai bine

Ce te recomandă ca să fii model pentru Amazon Alexa? Vocea și talentul, normal! Și se pare că nu strică să fii și mai musculos! Michael B. Jordan, actorul care-l joacă pe Adonis Creed, fiul rivalului lui Rocky Balboa, a fost imaginea asistentului vocal în reclama de la Super Bowl. Kevin Hart nu vrea să accepte nici acum că nu a luat el casting-ul! Ba chiar le-a zis fanilor de pe Instragam să voteze! Au avut de ales între Kevin și… Kevin! Comediantul n-a reușit să convingă lumea. Nici măcar antrenorul lui nu l-a votat!

Proteina, bat-o vina!

  • Alphonso Davies, de la Bayern München, s-a postat pe TikTok în timp ce spărgea ouă între palme

Cred că Alphonso Davies, fundașul stânga al lui Bayern München, a vorbit cu medicul bavarezilor și i-a zis că trebuie să se joace un pic cu proteina, ca să se recupereze mai rapid! Să-l ajute să fie în formă la Campionatul Mondial al cluburilor. Davies a înțeles altceva. Mare amator de TikTok, jucătorul a transformat toată treaba într-o provocare și s-a apucat să spargă ouă între palme!