A treia oară KOdinioară!

Conor McGregor a fost făcut KO în două runde de Dustin Poirier, la gala UFC 257 din Abu Dhabi

Poirier și-a luat revanșa pentru înfrângerea din 2014, atunci când McGregor l-a pus la podea în 2 min.

Recomandări

ALEPH 4 YOU!
MULTĂ MATE, PUȚIN KNOWLEDGE
Shopping
ANGELO IA NOTĂ MAXIMĂ
FARFURIA PERFECTĂ

Se spune că a treia oară e cu noroc, însă nu și pentru Conor McGregor! Irlandezul a revenit în ring și a fost făcut knockout de Dustin Poirier, în două runde, la gala UFC 257 din Abu Dhabi! Două mii de spectatori l-au privit pe Poirier cum și-a luat revanșa, după ce în 2014, McGregor l-a pus la podea în două minute! Și uite-l pe „The Notorious” cum pleacă de pe Fight Island cu coada între picioare, dar nu cu mâna goală! Lupta îi garantează 5 milioane de dolari în buzunar, plus încasările din drepturile TV!

Cu ce te lauzi, Chef Steph?

Baschetbalistul Steph Curry a ajuns pe locul 2 în topul all-time al marcatorilor de 3 puncte din NBA

După cele 5 coșuri de 3 marcate în Golden State – Utah, Curry l-a depășit pe idolul Reggie Miller

Baschetbalistul Steph Curry a urcat pe locul doi în topul all time al marcatorilor de 3 puncte! În meciul cu Utah Jazz, Steph a marcat 5 coșuri din afara careului! Conducătorul de joc al echipei Golden State Warriors e mândru că l-a depășit pe Reggie Miller, idolul său din copilărie, retras de la Indiana Pacers în 2006! Mai are totuși de tras ca să îi ia primul loc lui Ray Allen, care a ajuns în Hall of Fame-ul baschetului cu cele aproape 1.000 de aruncări de trei reușite în toată cariera!

Lucrează izolat…la propriu!

Svitolina și Kostyuk se bazează pe antrenamentele cu greutăți în carantina dinaintea lui Australian Open

Elina Svitolina și Marta Kostyuk nu pierd vremea în carantina din Melbourne! Ucrainiencele trag serios de gantere, fiindcă vor să intre pe teren la Australian Open cu mușchi de fier! Svitolina știe că spatele și umerii puternici sunt secretele unui serviciu rachetă! Kostyuk preferă un regim mai echilibrat, câte puțin din toate, așa că face antrenamente full body în camera de hotel!

Phew…ce aproape a fost!

Robert Johansson a câștigat a 15-a etapă a Campionatului Mondial de sărituri cu schiurile

Johansson a sărit 128,5m în prima manșă și 126,4m în a doua

Robert Johansson a câștigat a 15-a etapă a Campionatului Mondial de sărituri cu schiurile! Norvegianul a sărit prima oară 128,5 metri în primă fază, sub cei 132,5 ai lui Halvor Egner Granerud, omul care conduce clasamentul general. Johansson n-a pierdut la fel de mult avânt ca restul în a doua rundă, dar a avut ceva emoții! Victoria a fost la mustață! Doar 1,7 puncte l-au separat de locul al doilea!

Fanny Smith, regina ski cross-ului!

Fanny Smith a devenit atletul cu cele mai multe medalii din istoria ski cross-ului

Odată cu victoria din ultima etapă a Cupei Mondiale de ski cross, Fanny a depășit-o pe Ophelie David

Fanny Smith a câștigat ultima etapă de la Cupa Mondială de ski cross! Forma de pe pârtia din Idre Fjäll, Suedia, a motivat-o atât de tare pe elvețiancă, încât a întrecut-o la victorii pe Ophelie David! A 27-a medalie obținută o face pe Fanny cel mai de succes atlet de ski cross din toate timpurile!